PROGRAMA DE FESTEJOS FALLES 2018

DIUMENGE 25 DE FEBRER 

A les 7;30 macrodespertá en la plaça de l’Ajuntament organitzada per la Junta Central Fallera.

A les 12;30 hores quint i tapa.

A les 15 h. Menjar en el casal. (Apuntar-se en les llistes del Casal) .

A les 18 h. Concentració en el casal, per a acompanyar les nostres Falleres Majors, CARLA i CARMEN i als nostres Presidents, JAVIER i JESUS, a les Torres de Serrans a l’acte de la CRIDA.

 

DISSABTE 3 DE MARÇ

A les 10 h. Concentració en el casal, per a efectuar amb els nostres representants, ARREPLEGÁ;,   acompanyats   per   la   DOLÇAINA   i   EL TABALET,  per  tota  la  nostra  demarcació,  visitant  els  veïns  i  als  nostres volguts comerços.

A les 15 h. Després d’un matí pujant escales, toca repondre forces. En el casal tindrem preparat pels nostres cuiners i cuineres el menjar. Tot aquell que haja efectuat l’acte tindrà el menjar pagat per la falla.

 

DIUMENGE 4 DE MARÇ

A les 10’;30 h. Concentració en el casal per a anar a visitar l’EXPOSICIÓ DEL NINOT, situada en el MUSEU DE CIÈNCIES PRÍNCEP FELIPE, on estan els ninots que es plantaran en la setmana fallera. A les 12´30 hores quint i tapa.

A  les  15 h. Seguim amb les menjars dels “DIUMENGES FALLERS”,(cal apuntar-se a les llistes del casal.)

 

DIVENDRES 9 DE MARÇ

Muntatge de la nostra carpa A les 20’30 h. Les nostres Falleres Majors, CARLA GARCIA SALVADOR i CARMEN SOSPEDRA DE LOS SANTOS i els nostres Presidents, JAVIER MARTINEZ ALARCON i JESUS GOMEZ SERNA, efectuarán L’ENCESA DE LES LLUMS que adornaran els nostres carrers en la setmana fallera.

A les 21 h. Sopar d’aixelleta.

 

DISSABTE 10 DE MARÇ

A les 10 h. Esmorzar en el casal per  a continuació adornar la nostra carpa per als actes fallers.

A les 20’30 h. Sopar d’aixelleta per a la comissió infantil.

A les 21’30 h. PRESENTACIÓ DELS NOSTRES FALLERS D’HONOR, on les nostres Falleres Majors i Presidents, els entregarán el blusó i el mocador acreditatiu de faller d’honor, després es realitzarà el tradicional SOPAR DE FALLERS D’HONOR.

A les 23 h. Els artistes de la comissió major organitzarán un espectacle de PLAYBACK.

Al  finalitzar  tindrem    Fi  de  festa  amb    la  música  del  nostre DJ. NACHO CIGALAT

 

DIUMENGE 11 DE MARÇ

A les 12’30 h. Tindrem QUINT i TAPA a preus populars.

A les 15 h. Menjar oferit per la nostra Fallera Major, CARMEN SOSPEDRA DE LOS SANTOS, (arròs en fesols i nabs , cada faller portarà el seu plat i coberts)

A les 17’30 h. PRESENTACIÓ de les nostres COMISSIONS MASCULINES, exaltant  els  nostres  Presidents,  JAVIER MARTINEZ ALARCON i JESUS GOMEZ SERNA. Obligat vindre amb blusó

 

DIMECRES 14 DE MARÇ

A les 17’30 h. Concentració de la comissió infantil, per a acompanyar la nostra Fallera Major Infantil, CARLA i al nostre President Infantil,  JAVIER,  a  arreplegar  el  nostre  ninot infantil a l’EXPOSICIÓ DEL NINOT.

A les 20’30 h. Quan es torne hi haurà sopar per a la comissió infantil, oferit per la falla, tot seguit es farà l’ imposició de recompenses otorgades per Junta Central Fallera

A les 22 h. Els nostres artistes infantils ens oferiran un grandiós espectacle de PLAYBACK.

A les 22 h. Sopar d’aixelleta per a la comissió major.

A les 23 h. Ens posarem mans a l’obra  i efectuarem la Plantá Infantil, junt a CARLA i JAVIER

 

DIJOUS 15 DE MARÇ

A les 8 h. Acompanyarem els nostres representants infantils CARLA GARCIA i JAVIER MARTINEZ, a l’ espera de la visita del Jurat.

A les 9 h. Per a repondre forces, la nostra volguda CARMEN, ens prepararà una meravellosa XOCOLATÁ.

A  les  11  h.  La  nostra    delegació  d’infantils,  organitzarà  el  ja  tradicional Concurs De Dibuix.

A les 16 h. Toca  divertir-se. BOTAREM, JUGAREM en el PARC INFANTIL que tindrem durant tota la vesprada.

A les 18 h. Concentració de la comissió major, per a acompanyar la nostra Fallera Major, CARMEN i al nostre President, JESUS, a arreplegar el nostre ninot a l’EXPOSICIÓ .

A les 19 h. Començarem la PLANTA del nostre monument gran ..

A les 20’30 h. La comissió infantil tindrà SOPAR oferit per la nostra Fallera Major  Infantil,  CARLA GARCIA SALVADOR i el nostre President Infantil, JAVIER MARTINEZ ALARCON.

A les 22 h. Sopar d’aixelleta per a la comissió major. Quan acabe es farà la imposició de recompenses otorgades per Junta Central Fallera.

A les 23 h. Gran GALA DELS PREMIS JACINTO 2018, en la qual caldrà vindre de gala (tocats, llacets, etc.) Al finalitzar, rematarem la PLANTA del monument gran.

Fi de festa, DISCOMOVIL.

 

DIVENDRES 16 DE MARÇ

A les 8 h. Efectuarem la primera DESPERTÁ per tota la demarcació, despertant a tot el nostre veïnat, junt amb la nostra banda de música, UNIÓ MUSICAL DE CATADAU.

Després repondrem forces amb el xocolate que ens haurà preparat la nostra volguda CARMEN.

A les 12 h. Concentració en el casal per a efectuar el pasacarrer pel nostre barri, on acompanyarem les nostres Falleres Majors, CARLA GARCIA SALVADOR i CARMEN SOSPEDRA DE LOS SANTOS i als nostres Presidents, JAVIER MARTINEZ ALARCON i JESUS GOMEZ SERNA.

A les 14’00 h. MENJAR per a tot aquell que s’haja apuntat en les llistes del casal a preus populars.

A les 16 h. Concentració de la comissió per a acompanyar la nostra Fallera Major Infantil i el nostre President Infantil, a l’Arreplegà  de premis otorgats per la JUNTA CENTRAL FALLERA. En el cas que no tinguem premis (que és impossible)  ,  la  delegació  d’infantils,  organitzarán  uns  jocs  per a tots els xiquets i xiquetes.

A la tornada la falla ens oferirà BUNYOLS AMB XOCOLAT.

A les 20’30 h. SOPAR per a la comissió infantil, oferit per la falla.

A les 22 h. SOPAR per a la comissió major oferit per la falla.

A les 0;00 h. Organitzarem el XL CONCURS DE PAELLES.

 

DISSABTE 17 DE MARÇ

A les 8 h. Efectuarem la DESPERTÁ per tota la demarcació, junt amb la nostra banda de música, UNIÓ MUSICAL DE CATADAU. Al finalitzar CARMEN ens tornara a fer una magnifica CHOCOLATÁ.

A les 9’30 h. Concentració en el casal per a acompanyar a la plaça de l’Ajuntament, a la Fallera Major, CARMEN SOSPEDRA DELS SANTOS i al nostre President, JESUS GOMEZ SERNA a l’arreplega dels premis de la nostra falla o del llibret ( si tenim sort les dos coses) . En el cas que no tinguem premis, efectuarem un pasacarrer pel nostre veïnat.

 

A les 13’30 h. MINIMASCLETA a carrec de la PIROTÈCNIA VALENCIANA i oferida pel nostre President Infantil, JAVIER MARTINEZ ALARCON.

A les 14’30 h. MENJAR per a repondre un poc de força després del passeig que hem fet ( apuntar-se en llistes casal). Serà a preus populars).

A les 17 h. JOCS INFANTILS i TALLER DE MANUALITATS per a la confecció del regal del dia del Pare, on els nostres infantils es divertiran amb els jocs organitzats per la nostra delegada d’infantils Yolanda.

A les 20’30 h La comissió infantil tindrà sopar oferit per la nostra Fallera Major Infantil, CARLA GARCIA SALVADOR i el nostre President Infantil, JAVIER MARTINEZ ALARCON. Al finalitzar el sopar es farà l’entrega dels trofeus dels campionats interns de la falla i de la portada del llibret infantil.

A les 22 h. SOPAR per a la comissió major oferit per la falla.

A les 23’30 h. Toca moure l’esquelet, GRAN BALL amb l’ORQUESTRA MÒNACO.

 

DOMINGO 18 DE MARÇ

A les 8 h. Continuem despertant als veïns amb la nostra DESPERTÁ, acompanyats per la banda UNIÓ MUSICAL DE CATADAU. Agafem forces amb la CHOCOLATÁ, que ens haurà preparat CARMEN.

A les 16 h. Concentració en el casal, per a acompanyar a les nostres , Falleres Majors, CARLA GARCIA SALVADOR i CARMEN SOSPEDRA DE LOS SANTOS i els nostres Presidents, JAVIER MARTINEZ ALARCON i JESUS GOMEZ SERNA, a l’OFRENA, a la nostra patrona, la MARE DE DEU DELS DESAMPARATS. Quan tornem la comissió infantil, tindrà Sopar d’aixelleta.

A les 22 h. Sopar per a la comissió major oferit per la falla.

A les 23 h. GRAN DISCOMÓVIL.

 

DILLUNS 19 DE MARÇ

A les 8 h. Ultima DESPERTÁ, on cremarem fins a l’últim petard i que sàpia el veïnat els sorollosos que som els de la falla. Ultima CHOCOLATÁ preparada per la nostra volguda CARMEN.

A les 11’30 h. Junt amb CARLA, CARMEN, JAVIER i JESUS, anirem a l’Església de Santa Mª de Jesús, a la MISSA oferida al nostre Patró SANT JOSEP. Finalitzant la missa, anirem a Ofrenar a la nostra MARE DE DEU DELS DESAMPARTS DE PATRAIX, on les nostres Falleres Majors li ofrenaran una cistella de flors. El matí continua, i començarem l’ultim pasacarrers, on les nostres Falleres Majors, CARLA GARCIA SALVADOR i CARMEN SOSPEDRA DE LOS SANTOS i els nostres presidents, JAVIER MARTINEZ ALARCON i JESUS GOMEZ SERNA, recorreran els carrers de la nostra demarcació.

A les 14’30 h. MASCLETÁ a càrrec de la PIROTÈCNIA VULCANO

A les 15´00 Menjar en la carpa ( apuntar-se llistes de casal) , preus populars

A les 18 h. CAVALCADA DE DISFRESSES pels nostres carrers,amenitzada per la banda de música UNIÓ MUSICAL DE CATADAU.

A les 20’30 h. Els infantils acompanyaràn a CARLA i JAVIER, en l’Últim sopar, oferit per la falla.

A les 22 h. CASTELL DE FOCS ARTIFICIALS a càrrec de la pirotècnia VULCANO, on la nostra Fallera Major Infantil, CARLA GARCIA SALVADOR i el nostre President Infantil, JAVIER MARTINEZ ALARCÓN, agarraran la metxa on s’iniciara la CREMÀ INFANTIL.

A les 22’30 h. Acompanyarem CARMEN i JESÚS en l’Últim SOPAR de la setmana fallera.

A les 0’00 h. Gran CASTELL DE FOCS ARTIFICIALS a càrrec de la PIROTÈCNIA VULCANO, que donarà pas a l’encesa de la metxa de la CREMA de la nostra falla gran a càrrec de la nostra Fallera Major, CARMEN SOSPEDRA DE LOS SANTOS i el nostre president, JESUS GOMEZ SERNA.

 

 

 

Nota: La Junta directiva es guarda el dret de modificar o anul·lar actes i horaris d’este programa.

Preguem als fallers que estiguen atents al tauler d’anuncis i a la nostra APP

También te podría gustar...