PROGRAMA DE FESTEJOS SETMANA FALLERA 2017


DIUMENGE 26 DE FEBRER

07:40 h. GRAN DESPERTÀ DE VALÈNCIA  a la Plaça del Ajuntament.

15:00 h. Ens reunirem al casal per a menjar i agafar forces.(Apuntar-se a les llistes del Casal)

18:00 h. Concentració al casal per a acudir a la CRIDÀ, acompanyant a les nostres FALLERES MAJORS MÓNICA GARATE i CASTELLÓ i AINARA ANGULO i ROMERO i els nostres  PRESIDENTS, JAVIER DELÁS i GARCÍA i EYDER MARTÍNEZ i ENGUÍDANOS, es recomana anar amb el traje regional o blusó.


DIUMENGE 5  DE MARÇ

10:30 h. Concentració de tota la comissió per a visitar L´EXPOSICIÓ DEL NINOT i contemplar les figures realitzades pel nostre ARTISTA, ARTURO VALLÉS i BEA.

13:00 h Després d´estar tot el matí a L´EXPOSICIÓ, quint i tapa al nostre CASAL.

14:30 h., Tot aquel que estiga apuntat a les llistes del Casal gaudirà del dinar, cuïnat pels nostres experimentats CHEFS de la FALLA.


DIJOUS 9 DE MARÇ

Pel matí montarem la nostra MONUMENTAL CARPA ,s´espera l´ajuda de tota la comissió per agilitzar el treball.


DIVENDRES 10 DE MARÇ

20:30 h.  Les nostres FALLERES MAJORS MÓNICA GARATE i CASTELLÓ i AINARA ANGULO i ROMERO i el nostres  PRESIDENTS, JAVIER DELÁS i GARCÍA i EYDER MARTÍNEZ i ENGUÍDANOS, procediran a l’encesa de la nostra il·luminació , la que dara llum al barri en els grans dies de falles.                                                                                    

21:00 h. PRESENTACIÓ i SOPAR dels nostres FALLERS D´HONOR, amb imposiciò del blusó i mocador pels nostres FALLERES MAJORS MÓNICA GARATE i CASTELLÓ i AINARA ANGULO i ROMERO i el nostres  PRESIDENTS, JAVIER DELÁS i GARCÍA i EYDER MARTÍNEZ i ENGUÍDANOS

23:00 h. Després del sopar la comissió major ens oferirà els play-backs que han preparat per a tota la comissió i per als FALLERS D´HONOR.


DISSABTE 11 DE MARÇ

10:00 h. Arreplegá per la nostra barriada per part de la comissió, acompanyats pels nostres representants i junt al TABAL i la DOLÇAINA.,Esperem que el veïnat siga generós amb la FALLA.

15:00 h. Dinarem al casal per a repondre forces,després d´estar tot el matí pujant i baixant escales. Tots els que col.laboren dinaran debades.

21:00 h. Sopar d’aixelleta al nostre casal i a continuació presentació de la nostra comissió masculina. Cal vindre amb el blusó.

23:00 h. III EDICIÓ DE LA GALA DE LOS JACINTOS, hi ha que vindre amb les nostres millors galas, els hòmens amb llacet o corbata i les dones amb barret o tocat

23:30 h. Disfrutarem d´una GRAN DISCOMÓVIL oferida per el nostre DJ de capçalera NACHO CIGALAT.


DIMARTS 14 DE MARÇ

17:30 h. Concentració de la comissió infantil per a acompanyar a la nostra FALLERA MAJOR INFANTIL AINARA ANGULO i ROMERO i al nostre PRESIDENT INFANTIL, EYDER MARTÍNEZ i ENGUÍDANOS, per  arreplegar el nostre NINOT INFANTIL a L´EXPOSICIÓ.

20:00 h. Sopar  oferit per la falla a total la COMISSIÓ INFANTIL. Tot seguit s´imposarán les recompenses tant de la nostra comissió com de Junta Central Fallera als fallerets i falleretes que els corresponguen.

Després del sopar els nostres menuts ens oferiran els play-backs que han preparat per a tota la comissió.

23:00h. Plantà de la nostra FALLA INFANTIL.


DIMECRES 15 DE MARÇ

08:00 h. Acompanyarem a la nostra FMI AINARA ANGULO i ROMEROi al nostre PRESIDENT EYDER MARTINEZ i ENGUÍDANOS, per a rebre amb molts nervis  la visita del jurat.

09:00 h. Primera xocolatà feta per la nostra volguda CARMEN, per a calmar els nervis i agafar forces.

10:00 h. Concurs de dibuix.  Els nostres infantils ens sorprendrán amb la qualitat dels seus dibuixos, sent el tema “La nostra falleta”.

16:00 h. Tots a botar i a passar-ho bé en el nostre PARC INFANTIL i KARAOKE INFANTIL.

17:00 h. Concentració de la comissió major per a acudir junt a la nostra FALLERA MAJOR,MÓNICA GÁRATE i CASTELLÓ i el nostre PRESIDENT, JAVIER DELÁS i GRACÍA, per a arreplegar el nostre ninot a L´EXPOSICIÓ.

19:00 h. La Comissió Major començará a plantar  la NOSTRA FALLA.

20:00 h. Sopar oferit per la falla, a tota la COMISSIÓ INFANTIL.

22:00 h. Sopar de la PLANTÀ de aixelleta de la  COMISSIÓ MAJOR.

Tot seguit, s´impondrán les recompenses tant de la nostra falla com de Junta Central Fallera, als fallers que els corresponguen i els trofeus dels nostres campeonats.

Després de tots els actes, ens ficarem el mono de feina i finalitzarem la PLANTÀ DE LA NOSTRA FALLA.

Al finalitzar la plantá  DISCOMÓVIL


DIJOUS 16 DE MARÇ

08:00h. Despertarem al veínat amb la primera gran DESPERTÀ amenitzada per la nostra banda de música, UNIÓ MUSICAL DE CATADAU. Tot seguit, xocolatà oferida per la falla a la comissió feta per la nostra CARMEN.

12:00 h. Acompanyarem als nostres màxims representants al primer passacarrer per la nostra barriada,amenitzada per la nostra banda de música, UNIÓ MUSICAL DE CATADAU.

14: 30h. Dinar a la nostra carpa per a tota la comissió. Caldrá apuntar-se a les llistes del casal.

16:00 h. Si em obtingut premi, concentració de la comissió infantil en el casal per a acudir a arreplegar el premi de la nostra FALLETA INFANTIL, o del NOSTRE LLIBRET INFANTIL, acompanyant a la nostra FALLERA MAJOR INFANTIL, FMI AINARA ANGULO i ROMEROi al nostre PRESIDENT EYDER MARTINEZ i ENGUÍDANOS.

En cas de no obtindre cap premi, els nostres juvenils organitzaràn jocs per a la Comissió Infantil.

18:30 h. Bunyols amb xocolate per a tota la comissió.

20.00 h. Sopar infantil per a tota la Comissió oferit per els nostres representants infantils   AINARA ANGULO i ROMEROi el nostre PRESIDENT EYDER MARTINEZ i ENGUÍDANOS .

21:30 h. Sopar oferit per la falla a tota la comissió. ( Per a vindre al sopar tindrem que apuntar-se a les llistes del casal).

00:00 Meravellós CONCURS DE PAELLES ( Serà necessari apuntar-se per obtindre  l´espai, la llenya, l´arròs i la carn ). Concurs patrocinat per RESTAURANTE VEU-VEU i ARRÒS LA FALLERA.


DIVENDRES 17 DE MARÇ

08:00 h. Despertarem al veïnat fent molt de soroll amb la segona DESPERTÀ. Tot seguit i per a agafar forçes i poder aguantar este dia ens assentarem a la taula per  disfrutar de la tradicional xocolatà de CARMEN.

09:30h. Els majors es concentraren al casal, si em obtingut premis, per a acompanyar a la nostra FALLERA MAJOR, MONICA GÁRATE i CASTELLÓ  i al nostre PRESIDENT, JAVIER DELÁS i GARCÍA,per arreplegar els premis que segur tindrem per la nostra magnífica FALLA i per el nostre GRAN LLIBRET .Es prega acudir a este acte a tots els fallers i falleres.

En cas de no obtindre cap premi a les 12:00 ens concentrarem al nostre CASAL  per al pasacarrer.

16:30 h. Concentració de tota la comissió al Casal per anar  a L´OFRENA DE FLORS A LA NOSTRA MARE DE DÉU DELS DESAMPARATS.

Al tornar de l´Ofrena de flors sopar infantil d´aixelleta.

22:00 h. Sopar oferit per la falla a tota la comissió. ( Per a vindre al sopar tindrem que apuntar-se a les llistes del casal).

23:00 h. Gaudirem en la nostra falla de la GRAN ORQUESTA  MÓNACO


DISSABTE 18 DE MARÇ

08:00h. Despertarem al veïnat amb la tercera gran DESPERTÀ, amenitzada per la nostra banda de música, UNIÓ MUSICAL DE CATADAU. Tot seguit, xocolatà oferida per la falla a la comissió feta per la nostra CARMEN.

11:30 h. Per a calfar motors farem un passacarrer per la nostra barriada,acompanyant a les nostres FALLERES MAJORS.

14:30 h. Dinar a la nostra carpa per a tota la comissió. Caldrá apuntar-se a les llistes del casal.

17:00 h. Berenar infantil oferit per la nostra Fallera Major Infantil i el nostre President Infantil

18:00 h. Jocs Infantils en el nostre carrer

20:30 h. Sopar oferit per la falla als infantils.

22:00 h. Sopar oferit per la falla a tota la comissió. ( Per a vindre al sopar tindrem que apuntar-se a les llistes del casal).

23:30 h. Disfrutarem d´una GRAN DISCOMÓVIL


DIUMENGE 19 DE MARÇ

08:00 h. Cremarem tots els coets i petards que ens queden, fent molt de soroll i segur que els veïns despertaran amb la grandiosa i última GRAN DESPERTÀ, amenitzada per la nostra banda de música, UNIÓ MUSICAL DE CATADAU. Tot seguit, omplirem l´estómac i gaudirem al nostre casal de l´última xocolatà oferida per la falla a tota la comissió per la Gran xocolatera CARMEN.

11:30 h. Concentració en el casal per acodir junt a les nostres FALLERES MAJORS MONICA GÁRATE i CASTELLÓ i AINARA ANGULO i ROMERO i als nostres PRESIDENTS, JAVIER DELÁS i GARCÍA i EYDER MARTÍNEZ i ENGUÍDANOS  , en la església SANTA MARIA DE JESÚS. Al finalitzar l´acte religiós oferirem a la nostra MARE DE DEU DELS DESAMPARATS DE PATRAIX, una cistella de flors.

14:30 h. Grandiosa MASCLETÀ, a carrec de la pirotecnia FOCS ARTIFICI CAMP DEL TURIA SLU.

18:00 h. Cavalcada de disfresses per la nostra barriada,amenitzada per la nostra banda, UNIÓ MUSICAL DE CATADAU.

20:00 h. Sopar infantil de la CREMA, el sopa serà de aixelleta.

22:00 h. Ramillet de llum i color i tot seguit nostra FALLERA MAJOR INFANTIL, AINARA ANGULO i ROMERO i el nostre PRESIDENT INFANTIL EYDER MARTÍNEZ i ENGUÍDANOS, encendran  la traca que donarà pas a la CREMÀ de la nostra FALLETA INFANTIL.

22:30 h. Sopar de la CREMÀ per a la comisió major, el sopar será d´aixelleta.

Al finalitzar el sopar arreplegarem la nostra CARPA  es prega la col.laboració de tots i totes. Tots a una la feina es sempre menys.

24:00 h. Ramillet de llum i color i tot seguit, nostra FALLERA MAJOR MÓNICA GÁRATE i CASTELLÓ i el nostre PRESIDENT JAVIER DELÁS i GARCÍA ,encendran la traca que donarà pas a la CREMA de la nostra FALLA.


DIVENDRES 31 DE MARÇ

22:30h. Junta general extraordinaria.


 

La junta directiva es guarda el dret a modificar aquest programa.

 

También te podría gustar...