PROGRAMA DE FESTEJOS FALLES 2019

DIUMENGE, 24 DE FEBRER

A les 7:30, MACRODESPERTÁ en la plaça de l’Ajuntament organitzada per la Junta Central Fallera.

A les 12:30, QUINT I TAPA.

A les 15:00, MENJAR en el casal. (Cal apuntar-se en les llistes del Casal).

A les 18:00, concentració en el casal, per a acompanyar les nostres Falleres Majors, SANDRA ALPERA HUERTA i CELIA SASTRIQUES SÁEZ, i al nostre President, FRANCISCO ALPERA MARTÍNEZ a la CRIDA a les Torres dels Serrans.

DIVENDRES, 1 DE MARÇ

A les 20:00, presentació del nostre LLIBRET en el casal i al finalitzar sopar d’aixelleta.

DISSABTE, 2 DE MARÇ

A les 10:00, concentració en el casal per a efectuar, amb les nostres Falleres Majors i President, la ARREPLEGÀ. Estarem acompanyats per la DOLÇAINA I EL TABALET, i anirem per tota la nostra demarcació visitant els veïns i els nostres volguts comerciants.

A les 15:00, després d’un matí pujant escales, cal reposar forces. En el casal tindrem preparat el MENJAR pels nostres cuiners i cuineres. Tot aquell que haja participat a l’acte tindrà el dinar pagat per la falla. La resta, com sempre, ha d’apuntar-se a les llistes.

DIUMENGE, 3 DE MARÇ

A les 9:45, concentració en el casal per a anar a visitar l’EXPOSICIÓ DEL NINOT, situada en el MUSEU DE LES CIÈNCIES PRÍNCEP FELIP, on estan els ninots que es plantaran junt als monuments en la setmana fallera.

A les 12:00, tradicional QUINT I TAPA.

A les 13:00, MICROTEATRE

A les 15:00, seguim amb els MENJARS dels diumenges fallers.(Cal apuntar-se a les llistes del casal)

DIVENDRES, 8 DE MARÇ

Des de bon matí, muntatge de la nostra CARPA per a disposar d’ella com cada any.

A les 20:30, les nostres Falleres Majors, CELIA SASTRIQUES SÁEZ i SANDRA ALPERA HUERTA i el nostre President, FRANCISCO ALPERA MARTÍNEZ, efectuaran L’ENCESA DE LES LLUMS que adornaran els nostres carrers en la setmana fallera.

A les 21:00, SOPAR D’AIXELLETA.

DISSABTE, 9 DE MARÇ

A les 10:00, ESMORZAR en el casal, per a continuació ADORNAR LA NOSTRA CARPA per a tindre-la ben bonica tota la setmana fallera

A les 17:00, MANUALITATS INFANTILS per a confeccionar el regal del Dia del Pare.

A les 18:00, berenar per als nostres infantils oferit pel FORN NOU CAMPANAR, veí que està al canto del carrer Conca amb Beat Nicolàs Factor.

A les 20:30, Sopar d’aixelleta per a la comissió infantil.

A les 21:30, PRESENTACIÓ DELS FALLERS D’HONOR, acte en el qual  les nostres Falleres Majors i President, els faran entregar del blusó i el mocador acreditatiu de faller d’honor 2019. Després es realitzarà el tradicional SOPAR DE FALLERS D’HONOR.

I, en acabar, Fi DE FESTA, segons l’ horari permès i mentres aguanten els nostres cossos….

DIUMENGE, 10 DE MARÇ

A les 15:00, MENJAR oferit per la nostra Fallera Major, SANDRA ALPERA HUERTA, per a la comissió major (Cadascú ha de portar plat i coberts per escudellar-se el arroç amb fesols i naps al que ens convida Sandra)

A les 17:30, PRESENTACIÓ de les nostres COMISSIONS MASCULINES, major e infantil, exaltant el nostre President, FRANCISCO ALPERA MARTÍNEZ. Hi ha que anar amb blusó.

DIJOUS, 14 DE MARÇ

A les 18:00, concentració de la Comissió Infantil per a acompanyar la nostra Fallera Major Infantil, CELIA, a arreplegar el NINOT INFANTIL a l’EXPOSICIÓ DEL NINOT.

A les 20:30, quan es torne hi haurà SOPAR per a la comissió infantil, oferit per la falla.

A les 21:30, tot seguit, es farà l’IMPOSICIÓ DE RECOMPENSES atorgades per Junta Central Fallera als nostres xiquets i xiquetes.

A les 22:00, els nostres artistes infantils ens oferiran un grandiós espectacle de PLAYBACK.

Quan pugam, sopar d’aixelleta per a la comissió major sense destorbar als infantils, que són els protagonistes de la nit.

A les 23:00, ens posarem mans a l’obra i efectuarem la PLANTÁ INFANTIL, junt a CELIA.

DIVENDRES, 15 DE MARÇ

A les 8:00 acompanyarem a la nostra Fallera Major Infantil, CELIA SASTRIQUES SÁEZ, a esperar la visita del Jurat.

A les 9:00, per a reposar forces, la nostra xocolatera, CARMEN MARÍN, ens prepararà una meravellosa XOCOLATÀ.  Gràcies Carmen, perquè eres la més dolça de la falla i del món senser.

A les 11:00, La delegació d’infantils organitzarà el ja tradicional CONCURS DE DIBUIX, i a continuació els infantils participaran el la I Edició de “SOM JURAT” iniciativa de Delegació d’Infantils per valorar les falles veïnes amigues.

Podeu començar a informar-vos de què cosses se valoren dels monuments fallers. A qui aneu a preguntar-li?

A les 16:00, toca divertir-se. Botarem i jugarem en el PARC INFANTIL que tindrem durant tota la vesprada al carrer. Vingau amb germanets, cosins i veïns a passar-ho genial.

A les 18:00, concentració de la Comissió Major, per a acompanyar la nostra Fallera Major, SANDRA i el nostre President, FRANCISCO, a arreplegar el nostre ninot a l’EXPOSICIÓ .

A les 19:00, començarem la PLANTÀ del nostre monument gran.

A les 20:30, la comissió infantil tindrà SOPAR D’AIXELLETA.

A les 22:00, SOPAR D’AIXELLETA per a la comissió major. Quan acabem es farà l’ IMPOSICIÓ DE RECOMPENSES atorgades per Junta Central Fallera i ENTREGA DE PREMIS dels campionats interns de la Comissió.

A les 23:00, gran gala dels “PREMIS JACINTO 2019”, a la qual caldrà vindre ben mudat (tocats, barrets, etc.)

Al finalitzar, rematarem la PLANTÀ de la nostra FALLA. I, fi de festa per celebrar que ja tenim rematat el nostre monument.

DISSABTE, 16 DE MARÇ

A les 8:00, efectuarem la primera DESPERTÀ per tota la demarcació despertant a tot el nostre veïnat en senyal de festa, alegria i germanor.

Després reposarem forces amb el xocolate que ens haurà preparat la nostra xocolatera CARMEN.

A les 12:00, Concentració en el casal per a efectuar el primer PASACARRER d’estes festes pel nostre barri, acompanyant les nostres Falleres Majors, CELIA SASTRIQUES SÁEZ I SANDRA ALPERA HUERTA i el nostre President, FRANCISCO ALPERA MARTÍNEZ.

A les 14:00, MENJAR, a preus populars, per a tot aquell que s’haja apuntat en les llistes del casal.

A les 16:00, concentració de la comissió per a acompanyar a CELIA SASTRIQUES SÁEZ, la nostra Fallera Major Infantil, a la REPLEGA de PREMIS atorgats per la JUNTA CENTRAL FALLERA. En el cas que no tinguem premis (que és impossible), la Delegació d’Infantils, organitzarà uns jocs per a tots els xiquets i xiquetes.

A les 20:30, SOPAR per a la comissió infantil, oferit per la nostra preciosa, CELIA SASTRIQUES SÁEZ, Fallera Major Infantil 2019.

A les 22:00, SOPAR per a la comissió major oferit per la falla.

A les 0:00, tradicional CONCURS DE PAELLES, amb fi de festa.

DIUMENGE, 17 DE MARÇ

A les 8:00, efectuarem la DESPERTÀ per tota la demarcació, junt amb la nostra banda de música, la BANDA DE CREVILLENT.

Al finalitzar desdejunarem amb una magnifica XOCOLATÀ preparada per Carmen “la xocolatera”.

A les 9:30, concentració en el casal per  acompanyar a la plaça de l’Ajuntament, a la Fallera Major, SANDRA ALPERA HUERTA i al nostre President, FRANCISCO ALPERA MARTÍNEZ a la REPLEGA DE PREMIS de la nostra falla o del llibret ( si tenim sort, de les dos coses). En el cas que no tinguérem cap, efectuarem un pasacarrer pel nostre veïnat a les 11:00.

A les 15:00, concentració en el casal de tota la comissió, que junt a les Falleres Majors, CELIA SASTRIQUES SÁEZ I SANDRA ALPERA HUERTA i el  President, FRANCISCO ALPERA MARTÍNEZ farem l’OFRENA DE FLORS A LA MARE DE DEU DELS DESAMPARATS, a la nostra patrona.

Estigau pendents del punts d´eixida, per tornar caminant o en bus, una vegada al carrer Caballers, especialment perquè ningún xiquet es quede sense la supervisió d’un adult.

A les 20:30, la comissió infantil tindrà SOPAR D’AIXELLETA.

A les 22:00, SOPAR per a la comissió major, oferit per la falla.

A les 23:30, Toca moure l’esquelet i no serà difícil perquè tornem a tindre a l’ORQUESTRA MÒNACO. Diversió assegurada.

DILLUNS, 18 DE MARÇ

A les 8:00, continuem despertant als veïns amb la tradicional DESPERTÀ, acompanyats per la Banda de Crevillent. I agafarem forces amb la XOCOLATÀ de Carmen per tindre corda per a tot el dia.

A les 12:00, PASACARRER per la barriada. Encapsalats pel nostre President, FRANSCISCO ALPERA MARTÍNEZ, arreplegarem a les nostres Falleres Majors, SANDRA ALPERA HUERTA i CELIA SASTRIQUES SÁEZ. I com demanem any darrere any demanem, esperem comptar amb la màxima representació de xiquetes i xiquets i de dones i homes vestits amb la indumentària tradicional, i que faça goig de vorer passar una comissió nombrosa i lluïda.

A les 14:00, MENJAR faller a la carpa. (Cal apuntar-se en les llistes del casal)

A les 17:30, XOCOLATÀ oferida per la FALLERA MAJOR INFANTIL, CELIA SASTRIQUES SÁEZ, a la comissió infantil. Gràcies Celia, et desitgem que ho passes en gran amb la resta de les xiquetes i xiquets.

A las 18:30, ESPECTACLE DE MÀGIA per a tots els públics. Esperem que siga del gust de fallers i veïnat i s’acosten a gaudir d’una vesprada de falla.

A les 21:00, la comissió infantil tindrà SOPAR D’AIXELLETA.

A les 22:00, SOPAR per a la comissió major oferit per la falla.

A les 23:00, fi de festa fins que el cos aguante.

DIMARTS, 19 DE MARÇ

A les 8:00, Última DESPERTÀ d’enguany, en la qual cremarem fins a l’últim petard i que sàpia el veïnat com som de sorollosos els matiners de la falla. I, que no ens falte el més dolcet del dia, la  XOCOLATÀ preparada per CARMEN MARÍN. Gràcies un any més!!!

A les 11:30, Concentració en el casal per a anar a l’Església de Santa Mª de Jesúsjunt a SANDRA, CELIA I FRANCISCO, a la MISSA oferida al nostre Patró SANT JOSEP.

Finalitzada la missa, anirem a la MARE DE DEU DELS DESAMPARTS DE PATRAIX, per què les nostres Falleres Majors li oferixquen una cistella de flors.

El matí continua, i començarem l’últim PASACARRER d’estes falles, amb les nostres Falleres Majors, CELIA SASTRIQUES SÁEZ I SANDRA ALPERA HUERTA i el nostre President, FRANCISCO ALPERA MARTÍNEZ que recorreran els carrers de la nostra demarcació.

 A les 14:30, MASCLETÀ a càrrec de la PIROTÈCNIA VULCANO.

 A les 15:00 MENJAR a preus populars en la carpa ( Cal apuntar-se en les  llistes de casal).

A les 18:00. CAVALCADA DE DISFRESSES pels nostres carrers amenitzada per la  BANDA DE CREVILLENT.

A les 20:00, ENTREGA DE PREMIS INFANTILS de les competicions d’este exercici faller, en la nostra carpa.

A les 21:00, CELIA i tota la comissió infantil gaudiran de l’últim sopar d’aixelleta d’estes falles.

A les 22:00, CASTELL DE FOCS ARTIFICIALS a càrrec de la PIROTÈCNIA VULCANO que donarà pas a que la Fallera Major Infantil, CELIA SASTRIQUES SÁEZ encenga la metxa que iniciarà la CREMÀ INFANTIL.

A les 22:30, acompanyarem a SANDRA i FRAN en l’últim SOPAR d’aixelleta, de la setmana fallera.

A les 0:00, GRAN CASTELL DE FOCS ARTIFICIALS a càrrec de la PIROTÈCNIA VULCANO, que donarà pas a l’encesa de la metxa de la CREMÀ de la nostra falla gran a càrrec de la nostra Fallera Major, SANDRA ALPERA HUERTA i el nostre President, FRANCISCO ALPERA MARTÍNEZ.

NOTA: Per a la nit de San Josep preguem la col·laboració de tots els fallers. Després de sopar hi ha que buidar la carpa i arreglar-ho tot dins del casal. I després de la cremà cal deixar el carrer net com mereix la gent que a l’endemà passa pel barri i ha de vore’l en bones condicions. Quantes més persones menys ens costarà fer-ho. Gràcies a tots.

DIVENDRES, 5 d’ABRIL

Es convocarà en temps, per correu electrònic com s´ha fet tot l’any, la JUNTA GENERAL FI D’EXERCICI, on se presentarà el balanç de tot l’exercici faller i se farà l’elecció del president per a les falles 2019/2020.

Nota: La Junta directiva es guarda el dret de modificar o anul·lar actes i horaris d’este programa. Preguem als fallers que estiguen atents al tauler d’anuncis i a la nostra APP.

También te podría gustar...