PROGRAMA DE FESTEJOS SETMANA FALLERA 2016

DIUMENGE 28 DE FEBRER

07:40 h. GRAN DESPERTÀ DE VALÈNCIA  a la Plaça del Ajuntament.

15:00 h. Ens reunirem al casal per a menjar i agafar forces.(Apuntar-se a les llistes del Casal)

18:00 h. Concentració al casal per a acudir a la CRIDÀ,acompanyant als nostres FALLERES MAJORS DOLORES PÉREZ PEDRÓS i ANA ISABEL SOTO GALLEGO i als nostres PRESIDENTS, JOSÉ VICENTE SÁEZ CANUT i SANTIAGO GÓMEZ BOIX, es recomana anar amb el traje regional o blusó.

 

DIVENDRES 4 DE MARÇ

18:30 h. Arreplegà per part de les  FALLERES MAJORS DOLORES PÉREZ i PEDRÓS i ANA ISABEL SOTO  i GALLEGO i els nostres PRESIDENTS, JOSÉ VICENTE SÁEZ CANUT i SANTIAGO GÓMEZ i BOIX, pels comerços del barri.

 

DISSABTE 05 DE MARÇ

10:00 h. Arreplegá per la nostra barriada per part de la comissió, acompanyats pels nostres representants i junt al TABAL i la DOLÇAINA.,Esperem que el veïnat siga generós amb la FALLA.

15:00 h. Dinarem al casal per a repondre forces,després d´estar tot el matí pujant i baixant escales. Tots els que col.laboren dinaran debades.

22:00 h. Sopar d’aixelleta al nostre casal i a continuació presentació de la nostra comissió masculina. Cal vindre amb el blusó.

 

DIUMENGE 6 DE MARÇ

10:30 h.Concentració de tota la comissió per a visitar L´EXPOSICIÓ DEL NINOT i contemplar les figures realitzades pel nostre ARTISTA, ARTURO VALLÉS i BEA.

13:00 h Després d´estar tot el matí a L´EXPOSICIÓ, quint i tapa al nostre CASAL.

15:00 h., Tot aquel que estiga apuntat a les llistes del Casal gaudirà del dinar, cuïnat pels nostres experimentats CHEFS de la FALLA.

 

DIMECRES  9 DE MARÇ

Pel matí montarem la nostra MONUMENTAL CARPA ,s´espera l´ajuda de tota la comissió per agilitzar el treball.

 

DIVENDRES 11 DE MARÇ

20:30 h  Les nostres falleres majors DOLORES PEREZ i PEDRÓS i ANA ISABEL SOTO i GALLEGO i el nostres  PRESIDENTS, JOSÉ VICENTE SÁEZ i CANUT i SANTIAGO GÓMEZ i BOIX, procediran a l’encesa de la nostra il·luminació , la que donarà llum al barri en els grans dies de falles.                                   

21:00 h. PRESENTACIÓ i SOPAR dels nostres FALLERS D´HONOR, amb imposiciò del blusó i mocador pels nostres FALLERES MAJORS DOLORES PEREZ i PEDRÓS i ANA ISABEL SOTO i GALLEGO i el nostres  PRESIDENTS, JOSÉ VICENTE SÁEZ i CANUT i SANTIAGO GÓMEZ i BOIX.

23:00 h. II EDICIÓ DE LA GALA DE LOS JACINTOS.
Hi ha que vindre amb les nostres millors galas, els hòmens amb llacet o corbata i les dones amb barret o tocat.

 

DISSABTE 12 DE MARÇ

21:00 h. Sopar d’aixelleta a la nostra monumental carpa.

23:00h. Gaudirem de una espectacular i divertida festa de DISFRESSES amb la gran ORQUESTA MÓNACO.

 

DIUMENGE 13 DE MARÇ

13:00 h. Actuació de la TUNA a la nostra carpa.

13:30 h. Quint i tapa.

15:00 h. Dinar  ARRÓS AMB FESSOLS I NABS. Patrocinat per BAR DÍAS DE FÚTBOL, TORNEO MARINA BAIXA, DISEÑOS TRES DE SINGAPUR, RESTAURANTE & LOUNGE THE BOOK i GISAB S.L ( Cal apuntar-se a les llistes en el Casal)

 

DILLUNS 14 DE MARÇ

17:30 h. Concentració de la comissió infantil per a acompanyar a la nostra FALLERA MAJOR INFANTIL ANA ISABEL SOTO i GALLEGO i al nostre PRESIDENT INFANTIL, SANTIAGO GÓMEZ i BOIX, per  arreplegar el nostre NINOT INFANTIL a L´EXPOSICIÓ.

20:00 h. Sopar de la COMISSIÓ INFANTIL oferit per la falla. Tot seguit s´imposarán les recompenses tant de la nostra comissió com de Junta Central Fallera als fallerets i falleretes que els corresponguen.

Després del sopar els nostres menuts ens oferiran els play-backs que han preparat per a tota la comissió.

23:00h. Plantà de la nostra FALLA INFANTIL.

 

DIMARTS 15 DE MARÇ

08:00 h. Acompanyarem a la nostra FMI ANA ISABEL SOTO i GALLEGO i al nostre PRESIDENT SANTIAGO GÓMEZ i BOIX, per a rebre amb molts nervis  la visita del jurat.

09:00 h. Primera xocolatà feta per la nostra volguda CARMEN, per a calmar els nervis i agafar forces.

10:00 h. Concurs de dibuix.  Els nostres infantils ens sorprendrán amb la qualitat dels seus dibuixos, sent el tema “La nostra falleta”.

14:30 h. Dinar per a tota la comissió. ( Cal apuntar-se a les llistes en el Casal )

16:30 h. Tots a botar i a passar-ho bé en el nostre PARC INFANTIL i KARAOKE INFANTIL.

17:00 h. Concentració de la comissió major per a acudir junt a la nostra FALLERA MAJOR,DOLORES PÉREZ i PEDRÓS i el nostre PRESIDENT, JOSÉ VICENTE SÁEZ CANUT, per a arreplegar el nostre ninot a L´EXPOSICIÓ.

19:00 h. La Comissió Major començará a plantar  la NOSTRA FALLA.

20:00 h.Sopar de aixelleta per a la COMISSIÓ INFANTIL.

22:00 h. Sopar de la PLANTÀ oferit per la falla a tota la COMISSIÓ MAJOR. ( Per a vindre al sopar tindrem que apuntar-se a les llistes posades en el tauló del casal).

Tot seguit, s´impondrán les recompenses tant de la nostra falla com de Junta Central Fallera, als fallers que els corresponguen i els trofeus dels nostres campeonats.

A continuació els PLAYBACKS de la nostra comissió major.

 

Després de tots els actes, ens ficarem el mono de feina i finalitzarem la PLANTÀ DE LA NOSTRA FALLA.

Al finalitzar la plantá  DISCOMÓVIL A LA CARTA  a càrrec del nostre NACHO CIGALAT ( deureu apuntar les cançons a la llista del casal ).

 

DIMECRES 16 DE MARÇ

08:00h. Despertarem al veínat amb la primera gran DESPERTÀ amenitzada per la nostra banda de música, UNIÓ MUSICAL DE CATADAU. Tot seguit, xocolatà oferida per la falla a la comissió feta per la nostra CARMEN.

12:00 h. Acompanyarem als nostres màxims representants al primer passacarrer per la nostra barriada,amenitzada per la nostra banda de música, UNIÓ MUSICAL DE CATADAU.

13:00 h. Concurs de truita de creilles ( cal apuntar-se a les llistes i les bases del concurs estarán exposades al tauló d’anuncis )

14:00 h. Dinar a la nostra carpa per a tota la comissió. Caldrá apuntar-se a les llistes del casal.

16:00 h. Si em obtingut premi, concentració de la comissió infantil en el casal per a acudir a arreplegar el premi de la nostra FALLETA INFANTIL, o del NOSTRE LLIBRET INFANTIL, acompanyant a la nostra FALLERA MAJOR INFANTIL, ANA ISABEL SOTO i GALLEGO i al nostre PRESIDENT, SANTIAGO GÓMEZ i BOIX.

En cas de no obtindre cap premi, els nostres juvenils organitzaràn jocs per a la Comissió Infantil.

18:30 h. Bunyols amb xocolate per a tota la comissió

20.30 h. Sopar infantil oferit per la falla per a tota la Comissió Infantil.

21:30 h. Sopar oferit per la falla a tota la comissió. ( Per a vindre al sopar tindrem que apuntar-se a les llistes del casal).

23:00 h. Gaudirem de la GRAN ORQUESTA MATRIX.

 

DIJOUS 17 DE MARÇ

08:00 h. Despertarem al veïnat fent molt de soroll amb la segona DESPERTÀ. Tot seguit i per a agafar forçes i poder aguantar este dia ens assentarem a la taula per  disfrutar de la tradicional xocolatà de CARMEN.

11:00 h. Els majors es concentraren al casal, si em obtingut premis, per a acompanyar a la nostra FALLERA MAJOR, DOLORES PÉREZ i PEDRÓS  i al nostre PRESIDENT,JOSE VICENTE SÁEZ i CANUT,per arreplegar els premis que segur tindrem per la nostra magnífica FALLA i per el nostre GRAN LLIBRET .Es prega acudir a este acte a tots els fallers i falleres.

En cas de no obtindre cap premi a les 12:00 ens concentrarem al nostre CASAL  per al pasacarrer.

13:30 h. Meravellós CONCURS DE PAELLES ( Serà necessari apuntar-se per obtindre  l´espai, la llenya, l´arròs i la carn ). Concurs patrocinat per RESTAURANTE VEU-VEU i ARRÒS LA FALLERA.

17:30 h. La delegació d´infantils de la nostra FALLA organitzarà JOCS AL CARRER per als nostres xiquets

18:00 h. CONCURS DE COQUES DE LLANDA, al terme del concurs, es tastaràn per tots acompanyades de xocolat ( caldrà apuntar-se al tauló d´anuncis ).

20:00 h. Sopar infantil oferit per la falla per a tota la Comissió Infantil.

22:00 h. Sopar oferit per la falla a tota la comissió. ( Per a vindre al sopar tindrem que apuntar-se a les llistes del casal).

23:00 h. Després la nit estará amenisada per una gran DISCOMÓVIL patrocinada per la nostra FALLERA MAJOR i FALLERA MAJOR INFANTIL.

  

DIVENDRES 18 DE MARÇ

08:00h. Despertarem al veïnat amb la tercera gran DESPERTÀ, amenitzada per la nostra banda de música, UNIÓ MUSICAL DE CATADAU. Tot seguit, xocolatà oferida per la falla a la comissió feta per la nostra CARMEN.

11:30 h. Per a calfar motors farem un passacarrer per la nostra barriada,acompanyant a les nostres FALLERES MAJORS.

14:00 h. Grandiosa MASCLETÀ, a càrrec de la pirotècnia ELITE.

17:30 h. Concentració de tota la comissió al Casal per anar  a L´OFRENA DE FLORS A LA NOSTRA MARE DE DÉU DELS DESAMPARATS.

22:00 h. Sopar d´aixelleta per a infantils i majors a la nostra carpa

23:30 h. Disfrutarem d´una GRAN DISCOMÓVIL oferida per el nostre DJ de capçalera NACHO CIGALAT.

 

DISSABTE 19 DE MARÇ

08:00 h. Cremarem tots els coets i petards que ens queden, fent molt de soroll i segur que els veïns despertaran amb la grandiosa i última GRAN DESPERTÀ, amenitzada per la nostra banda de música, UNIÓ MUSICAL DE CATADAU. Tot seguit, omplirem l´estómac i gaudirem al nostre casal de l´última xocolatà oferida per la falla a tota la comissió per la Gran xocolatera CARMEN.

11:30 h. Concentració en el casal per acodir junt a les nostres FALLERES MAJOR DOLORES PÉREZ i PEDRÓS i ANA ISABEL SOTO i GALLEGO i als nostres PRESIDENTS, JOSE VICENTE SÁEZ i CANUT i SANTIAGO GÓMEZ i BOIX , en la església,SANTA MARIA DE JESÚS. Al finalitzar l´acte religiós oferirem a la nostra MARE DE DEU DELS DESAMPARATS DE PATRAIX, una cistella de flors.

14:30 h. Grandiosa MASCLETÀ, a carrec de la pirotecnia ÉLITE.

15:00 h. Es reunirem en el casal per a dinar (Per a vindre al dinar , tindrem que apuntar-se en les llistes posades en el tauló del casal).

18:00 h. Cavalcada de disfresses per la nostra barriada, amenitzada per la nostra banda, UNIÓ MUSICAL DE CATADAU.

20:30 h. Sopar infantil de la CREMÀ oferit per la falla.

22:00 h. Ramillet de llum i color i tot seguit nostra FALLERA MAJOR INFANTIL, ANA ISABEL SOTO i GALLEGO i el nostre PRESIDENT INFANTIL SANTIAGO GÓMEZ i BOIX, encendran  la traca que donarà pas a la CREMÀ de la nostra FALLETA INFANTIL.

22:30 h. Sopar de la CREMÀ per a la comisió major, oferit per la falla. ( Per a vindre al sopar tindrem que apuntar-se a les llistes del casal).

Al finalitzar el sopar arreplegarem la nostra CARPA  es prega la col.laboració de tots i totes. Tots a una la feina es sempre menys.

24:00 h. Ramillet de llum i color i tot seguit, nostra FALLERA MAJOR DOLORES PÉREZ i PEDRÓS i el nostre PRESIDENT JOSÉ VICENTE SÁEZ i CANUT ,encendran la traca que donarà pas a la CREMA de la nostra FALLA.

Després de la cremà tot el món que participe en l´arreplegà dels trastos que queden al carrer podrán disfrutar d´una MAGNÍFICA XOCOLATÀ patrocinada per la nostra FALLERA MAJOR DOLORES PÉREZ i PEDRÓS.

 

LES DELEGACIONS DE FESTEJOS, INFANTILS I ACTIVITATS DIVERSES ES GUARDEN LA POSIBILITAT DE CANVIS, MODIFICACIONS I ANUL.LACIONS EN EL PROGRAMA.

 

DIVENDRES 8 D´ABRIL

22:30h. Junta general extraordinaria.

También te podría gustar...